2011-05-18 23:46:51• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Sorompókra nyertek belépőket

A Szatmárnémeti Északi Színház és a Szatmári Magyar Hírlap közös nyereményjátékán bérleteket és belépőket nyerhettek az olvasók a május 19. és 29. között zajló V. Sorompók Nélküli Fesztivál előadásaira. Egy főbérletet sorsoltunk ki, amely az esemény összes előadására érvényes. Emellett összesen 15 darab egyszemélyre szóló belépő is gazdára talált.

Húsz százalékkal növelnék az adókat

A május 26-i helyi tanácsülés egyik pontjaként a jövő évi helyi adók és illetékek 20%-kal való növeléséről fognak dönteni a szatmárnémeti tanácsosok. Tegnap a téma keretén belül szerveztek közvitát, melyen - mint általában a többi közvitára is - csupán egy lakos jelent meg.

Tizenöt bőröndnyi csempészcigi

Két magyar állampolgár bukott le tegnap, amint autójukban, egy Magyarországon bejegyzett Mercedes Vito típusú mikrobuszban, 10 000 csomag, azaz tizenegy gyűjtődoboz csempészcigarettát szállítottak.

Mennyibe kerül idén egy esküvő?

Mennyibe kerül manapság megházasodni? A májustól szeptemberig tartó esküvői szezonban egyre többen keresik erre a választ. A lehetőségekhez mérten akár egy évvel a nagy nap előtt célszerű megtenni az első lépést annak, aki szeretné elkerülni a kényelmetlen kompromisszumokat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: